Everest
Виробник: Everest
Продуктивність, кг/год.: 140 / Матеріал корпуса: алюміній / Діаметр решітки, мм.: 6 / Потужність, кВт: 0,75 / Напруга, В: 380В/3Ф / Ширина, мм : 240 / Глибина, мм : 400 / Висота, мм : 400 / Вага, кг.: 22Виробник: Everest
Продуктивність, кг/год.: 280 / Матеріал корпуса: алюміній / Діаметр решітки, мм.: 6 / Потужність, кВт: 1,1 / Напруга, В: 220В/1Ф / Ширина, мм : 440 / Глибина, мм : 240 / Висота, мм : 400 / Вага, кг.: 26Виробник: Everest
Продуктивність, кг/год.: 280 / Матеріал корпуса: алюміній / Діаметр решітки, мм.: 4,5,8 / Потужність, кВт: 1,1 / Напруга, В: 380В/3Ф / Ширина, мм : 440 / Глибина, мм : 240 / Висота, мм : 400 / Вага, кг.: 26Виробник: Everest
Продуктивність, кг/год.: 550-600 / Матеріал корпуса: нержавіюча сталь / Потужність, кВт: 2,2 / Напруга, В: 380В/3Ф / Ширина, мм : 470 / Глибина, мм : 300 / Висота, мм : 450 / Вага, кг.: 44Виробник: Everest
Продуктивність, кг/год.: 140 / Матеріал корпуса: алюміній / Потужність, кВт: 0,75 / Напруга, В: 220В/1Ф / Ширина, мм : 240 / Глибина, мм : 400 / Висота, мм : 400 / Вага, кг.: 22Виробник: Everest
Продуктивність, кг/год.: 280 / Матеріал корпуса: алюміній / Діаметр решітки, мм.: 4,5,8 / Потужність, кВт: 1,1 / Напруга, В: 220В/1Ф / Ширина, мм : 440 / Глибина, мм : 240 / Висота, мм : 400 / Вага, кг.: 26Виробник: Everest
Продуктивність, кг/год.: 280 / Матеріал корпуса: алюміній / Діаметр решітки, мм.: 6 / Потужність, кВт: 1,1 / Напруга, В: 380В/3Ф / Ширина, мм : 440 / Глибина, мм : 240 / Висота, мм : 400 / Вага, кг.: 26Виробник: Everest
Напруга, В: 220В/1ФФірма Everest (Еверест) – італійський виробник м'ясорубок.
Італійська компанія Everest працює на ринку професійного обладнання вже понад 40 років. Вся техніка, що виробляється під цією торговою маркою, відрізняється надійністю і простотою. Завдяки цим характеристикам м'ясорубки Everest вважаються одними з найкращих в Італії та загалом у Європі.
Обладнання виробництва Еверест універсальне – воно розраховане на перемелювання будь-якого м'яса. Ці м'ясорубки легкі завдяки виконанню корпусу з алюмінію. Робочі органи та частини м'ясорубки , що вступають у контакт з м'ясом, виготовлені з харчової нержавіючої сталі. Безшумний двигун м'ясорубки має редуктор, занурений у масляну ванну. Він не вимагає особливого обслуговування і гарантовано безперебійно служитиме протягом тривалого часу.
Фактично жодна кухня, погано, домашня або професійна, не обходяться без м'ясорубки. Здавалося б – простий механізм, який існував завжди. Насправді він з'явився лише у ХІХ столітті, і, вдало прийнятий у Німеччині, незабаром став всесвітнім надбанням.
М'ясорубка – механічний чи електромеханічний апарат, необхідний подрібнення м'яса чи інших продуктів харчування. Промислові м'ясорубки відрізняються від побутових лише великими розмірами та продуктивністю, а також матеріалом, з якого вони виготовлені. М'ясорубки для використання в кухнях ресторанів, барів, кафе, їдалень, обов'язково електричні.
М'ясорубка допоможе не тільки у подрібненні м'яса або риби на фарш, з її допомогою можна робити печиво, локшину, продавлювати фрукти та овочі до отримання густого соку. Крім цього, використовуючи спеціальну насадку "кеббе", можна формувати ковбаси та сосиски.
На світовому ринку існує безліч виробників м'ясорубок. Серед них виділяється якістю та економністю фірма Everest.
Ріжучий блок Salvinox "Enterprise System" складається з шнека, ножа та чавунних ґрат. Ножі, що самозаточуються, забезпечують ідеальну тонку нарізку м'яса. Техніка Еверест легко розуміється, завдяки чому її очищення стає гранично простим. Деякі частини м'ясорубки (наприклад, гвинт, ніж, грати, завантажувальну лійку) можна мити в посудомийці.
Найпопулярніша модель м'ясорубок Everest - TC8. Ці м'ясорубки здатні переробляти до 30 кг/годину. М'ясорубки такого типу підходять для невеликих ресторанів , кафе, їдалень, магазинів , де немає великого потоку клієнтів.
Представлені в нашому інтернет-магазині м'ясорубки Everest мають систему напівунгера (1/2 унгера). Подрібнюючий механізм у цьому випадку складається з шнека, підрізного ножа, двох двосторонніх ножів, а також двох грат - великої та дрібної. Спочатку вся маса розділяється підрізним ножем, потім подрібнюється двостороннім, проходить через великі грати, повторно подрібнюється двостороннім ножем, і вже на виході проходить крізь грати дрібного подрібнення. М'ясорубка з напів-унгером дозволяє в короткі рядки отримати фарш з ідеальною консистенцією. Тому їх використання виправдане у великих цехах чи підприємствах громадського харчування.
На кожному етапі виробництва та складання обладнання Everest проходить ретельну перевірку та контроль якості. При цьому ціна на ці м'ясорубки є доступною і малим, і середнім підприємствам.
Часто, бажаючи заощадити, покупці віддають перевагу м'ясорубці універсальному приводу. Вважається, що він може впоратися з будь-якою операцією: подрібненням до стану фаршу, протиранням чи нарізкою на шматочки різного розміру та форми. І це правда, але виключно за невеликих навантажень на апарат. На професійній кухні для кожної операції має бути спеціальна машина, в даному випадку м'ясорубка Everest.
Компанія Everest є одним з лідерів в Італії з виробництва професійних м'ясорубок, призначених для помелу будь-якого м'яса, у тому числі і з жилами, та отримання м'ясного чи рибного фаршу різного ступеня подрібнення на підприємствах громадського харчування, у кулінарних цехах супермаркетів, м'ясних та рибних магазинах.
Пропонує до Вашої уваги дві серії м'ясорубок Еверест:
М'ясорубки серії TC:
- виготовлені із спеціального сплаву алюмінію;
- двигун укладений у корпус із нержавіючої сталі;
- шнек виготовлений із чавуну;
- безшумний двигун вентилюється крильчаткою;
- редуктор у масляній ванні.
М'ясорубки серії ТC 2000:
- виконані повністю із нержавіючої сталі AISI 304;
- вентильований двигун;
- від перегріву, двигун має крильчатку, що дозволяє збільшити час роботи.
Функція "РЕВЕРС". Цілком відповідає нормам ЄС.
М'ясорубки Everext комплектуються різними різальними вузлами:
М'ясорубка Everest TC 8 та Everest TC 8/2000 з найменшою продуктивністю 30 та 40 кілограм на годину. У м'ясорубці використано ріжучий вузол Enterprise. підключення лише до однофазної мережі з напругою 220 В.
Моделі м'ясорубок Everest TC 12 та Everest TC 12/2000 з продуктивністю фаршу 140 кілограмів на годину. Виробляються ці моделі з різними системами подрібнення: Enterprise і Unger. Підключення до електромережі 220 або 380 В.
М'ясорубка Everest TC 22 з продуктивністю фаршу 280 кілограмів на годину. Може має різні системи подрібнення: Enterprise, Unger і Unger. Підключення до електромережі 220 або 380 В.
М'ясорубка Everest TC 32/2000 з найбільшою продуктивністю 600 кілограмів на годину. М'ясорубка має різальний вузол Unger для ідеального подрібнення фаршу з одного прогону. Ручка із боку призначена для фіксації різального вузла. Редуктор змащується у міру роботи двигуна. Від перегріву, двигун має крильчатку, що дозволяє тривалий час працювати м'ясорубці. Підключається дана модель лише до трифазної мережі з напругою 380 В.