пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Професійні соковитискачі

Професійні соковижималки (commercial juicers) розраховані на велике навантаження в порівнянні з побутовими і при цьому мають більшу надійність і міцність, великий час експлуатації. Усі деталі виготовляються із виключно міцних матеріалів, включаючи нержавіючу сталь, а двигуни розраховані на тривалу безперервну роботу.

Комерційний соковитискач дозволить ввести в меню вашого бару або ресторану соки цитрусових та інших фруктів, а також овочів. Такий продуктивний соковитискач також підійде великій родині, члени якої зможуть пити свіжі соки щодня.

Фідери у професійних соковитискачів більше, ніж у побутових, що дозволяє використовувати більші шматки, і, отже, менше часу витрачати на нарізування фруктів та овочів для соків.

Соковитискачі для цитрусових

ТоварТовар
Прес для
цитрусових
Piramit M-CU
Соковижималка
для цитрусових
Quamar T89

Іноді цитрусові соковижималки називають цитрус-пресами, але це не зовсім правильно: цитрус-прес – це механічний, ручний соковитискач, який працює за принципом преса. З її допомогою можна ручним тиском віджати сік цитрусових (апельсина, мандарина, грейпфрута, лимона) або інших фруктів з м'якою серцевиною, наприклад, гранатів. Для цього плід потрібно розрізати на дві половинки, а вже з них віджати сік у пресі. Деякі соковитискачі для цитрусових можуть вичавлювати цілі, неочищені та нерозрізані апельсини, грейпфрути та лимони, а деякі можуть працювати і з фруктами та з овочами. Якщо в барі або кафе пропонується тільки сік апельсинів, лимонів або грейпфрутів, то раціональніше купити соковитискач для цитрусових - вона впорається із завданням ефективніше.

Соковитискачі для овочів та ягід

Для вичавлювання соку ягід, твердих овочів та фруктів використовуються т.зв. універсальні (відцентрові) соковитискачі. Такі можуть самі можуть різати завантажені плоди і віджимають сік. У деяких моделей потужності розміри завантажувального отвору дозволяють виживати сік навіть великих гранатів або грейпфрутів. Слід враховувати, що шкірка цитрусових, які продаються в магазинах та на ринках, як правило, оброблена хімікатами, тому лише т.зв. органічні цитрусові можна віджимати повністю, без очищення.

Вибір соковижималки

Якщо ви хочете купити соковитискач, слід врахувати основні характеристики та переваги цього типу обладнання для бару або професійної кухні:

  • Професійний соковитискач повинен бути здатний віджимати велику кількість соку, причому працювати практично безперервно. Деяким кафе та ресторанам не потрібно багато соку щодня і, в принципі, вони можуть обійтися побутовою соковижималкою або купити механічний цитрус-прес чи прес для овочевих соків.
  • Підвищена міцність і працездатність означають потужнішу конструкцію, міцніші матеріали, і, відповідно, вищу вартість. Але в перспективі віддача від потужної професійної соковижималки швидко окупить витрати на її покупку.
  • Тип соковижималки визначається меню соків, які ви хочете запропонувати відвідувачам вашого бару, ресторану або оздоровчого клубу. Як ми вже писали вище, розрізняють універсальні та цитрусові соковижималки.
  • Очищення соковижималки не повинно бути складним і займати багато часу.
  • Якщо ви хочете купити соковитискач для бару або кафетерію, де площа обмежена, треба заздалегідь врахувати, чи вистачить місця для встановлення саме тієї моделі, яка вам потрібна. Для настільного соковижималки має вистачати місця на прилавку або за барною стійкою, а підлогова не повинна заважати бармену рухатися за стійкою.
  • Необхідно заздалегідь врахувати, наскільки швидко соковитискач віджимає плоди і як часто потрібно буде очищати збирач м'якоті.
  • Більшість людей не люблять сік з великою кількістю м'якоті, тому соковитискач повинен давати більш-менш чистий сік.
  • Найнадійніші соковитискачі можуть працювати до 10-15 років. Якщо вам потрібний надійний, якісний соковитискач, ми рекомендуємо купити Robot-Coupe J 80 Ultra , ROBOT COUPE C40 , ROBOT COUPE J100 Ultra або ROBOT COUPE C80 . Ціна цих моделей відповідає якості та для багатьох рестораторів та підприємців може виявитися надто високою. У цьому випадку ми радимо вам купити соковитискач Beckers, Altezoro, Maskot або Quamar. Це – дешевші бренди.
  • Крім бренду ціна соковижималки визначається її ємністю та продуктивністю.
  • При виборі того чи іншого бренду варто враховувати доступність запчастин та комплектуючих, а також можливість ремонту на місці – це набагато зручніше, ніж віддавати соковитискач у ремонт у спеціалізовану компанію.
  • Зовнішній вигляд і рівень шуму при роботі також мають значення - соковитискач не повинен розлякувати ваших клієнтів.

Якщо після прочитання цього матеріалу у вас залишилися питання, зверніться до наших менеджерів. Вони допоможуть вибрати саме те, що вам потрібно. Ми отримували тільки найсприятливіші відгуки про соковитискачі , придбані у нас нашими клієнтами.

Читайте також: Устаткування для барів Santos .

Огляд підготовлений фахівцями компанії "Система 4"

Автор - Володимир Михайлов