пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Статті

Хот-дог апарати: види, конструкція, принцип роботи, виробники Хот-дог апарати: види, конструкція, принцип роботи, виробники
26.04.2017

Хот-доги з'явилися в Україні порівняно недавно і, швидко здобувши популярність, стали класичною стравою фаст-фуду. Для приготування хот-догів застосовуються кілька типів спеціальних апаратів: штирьовий, паровий, а також карусельний та роликовий грилі.

Лінія борошна для суші від Prismafood Лінія борошна для суші від Prismafood
26.04.2017

Компанія Prismafood широко відома у всьому світі як одні з найкращих виробників обладнання для піци, представили у 2015 році лінійку товарів для приготування суші. А саме піч-рисоварку, міксер-доварник для рису та комплексну підставку з апаратом для промивання рису.

Силіконові форми – наскільки вони є безпечними? Силіконові форми – наскільки вони є безпечними?
05.09.2018

Останнім часом у мас-медіа з'являються статті про небезпеки, пов'язані з посудом та кулінарним інвентарем із нових синтетичних матеріалів. Нам неодноразово доводилося чути такі запитання від наших клієнтів. Зокрема, побоювання викликають кондитерські форми із силікону.

Слайсери Sirman. Класифікація, використання. Ручні слайсери та слайсери з косим кутом різання. Слайсери Sirman. Класифікація, використання. Ручні слайсери та слайсери з косим кутом різання.
27.11.2015

Слайсери - основне обладнання Sirman. Компанія випускає 17 моделей слайсерів, кожна з яких призначена для використання у різних типах кухонь та нарізки різних продуктів.

Вертикальні слайсери Sirman (з прямим кутом різання) Вертикальні слайсери Sirman (з прямим кутом різання)
26.04.2017

Друга частина огляду слайсерів відомого італійського виробника.

Грилі. Частина 2. Контактні грилі (притискні грилі, прес-грилі, гриль-прес) Грилі. Частина 2. Контактні грилі (притискні грилі, прес-грилі, гриль-прес)
27.11.2015

У контактних грилях продукти готуються за безпосереднього контакту з робочими поверхнями, в які вбудовані нагрівальні елементи.

Овочерізки Овочерізки
31.08.2018

Нарізка овочів та інших продуктів – одна з найбільш монотонних та трудомістких операцій на кухні. Спроби механізувати її робилися давно. Прообраз ручної овочерізки виник ще наприкінці 16 століття. Подібні пристрої використовуються і зараз, але, як правило, у домашніх кухнях, де не потрібно нарізати багато овочів.

Індукційна плита: переваги та недоліки Індукційна плита: переваги та недоліки
18.12.2015

Індукційні плити можна з упевненістю назвати технологічним проривом у галузі кухонного обладнання. На сьогоднішній день перевагами цієї технології користуються вже не лише професіонали, а й багато європейських споживачів на домашніх кухнях. У чому відмінність індукційних плит від своїх попередників?

SelfCookingCenter та його чотири інтелектуальні технології SelfCookingCenter та його чотири інтелектуальні технології
05.09.2018

RATIONAL є перевіреним помічником на професійній кухні. Це пароконвектомат із штучним інтелектом. За допомогою його Ви заощаджуєте час, енергію та відповідно гроші.

Оснащення SelfCookingCenter та його технічні характеристики Оснащення SelfCookingCenter та його технічні характеристики
31.08.2018

Що ж відрізняє RATIONAL від інших пароконвекційних печей? Відповідь проста: Відмінність ховається в деталях. У цій статті дізнаєтеся більш конкретну інформацію про кожну з них.

Finishing – інтелектуальна система для розігріву страв від RATIONAL Finishing – інтелектуальна система для розігріву страв від RATIONAL
28.08.2018

Finishing – це унікальний режим розігріву, який забезпечить стравам первинну свіжість та соковитість. З цією системою Ви забудете про поспіх на кухні. Завдяки ньому Ви зможете готувати їжу тоді, коли це Вам буде зручно.

Довідники Rational Довідники Rational
03.10.2016

На цій сторінці Ви можете завантажити будь-які брошури, довідники, посібники з експлуатації та встановлення, а також різні рецепти та аксесуари для ваших печей Rational.