пн-пт з 9-00 по 18-00
(044) 228 44 24 Київ, вул. Генерала Воробйова, 13-е
+38 (044) 228-44-24 Зателефонуйте мені

Статті

Нічний режим приготування м'яса від RATIONAL Нічний режим приготування м'яса від RATIONAL
29.08.2018

SelfCookingCenter від RATIONAL може працювати на Вас, у нічний час, без контролю та за Вашої відсутності. Вам залишається задати бажаний процес - жаріння, гасіння або варіння м'яса, а Ваш пароконвектомат - сам подбає, щоб готовий продукт вийшов соковитим і з підсмаженою скоринкою.

Готуйте одночасно безліч різних страв у параконвектоматі RATIONAL Готуйте одночасно безліч різних страв у параконвектоматі RATIONAL
31.07.2018

Режим «Змішане завантаження» дозволить Вам приготувати в ході одного завантаження різноманітні страви зі швидким їх обсмажуванням, на грилі або у фритюрі. Одним натисканням на кнопку Ви робите дуже соковиті всередині, але з рум'яною скоринкою зовні страви, а головне без додавання додаткової олії.

RATIONAL - завжди свіжа та смачна випічка! RATIONAL - завжди свіжа та смачна випічка!
05.09.2018

SelfCookingCenter допоможе Вам стати експертом з випікання! Все, що потрібно для цього – задати бажаний результат випікання.
Результат: висока якість, випікання з температурою продукту, рівномірне рум'янення, ідеальний м'якуш.

Приготування у вакуумних пакетах стало ще простіше разом із RATIONAL Приготування у вакуумних пакетах стало ще простіше разом із RATIONAL
05.09.2018

Приготовлені страви характеризуються високою якістю - так, як процес приготування відбувається у власному соку - продукт зберігає свої вітаміни і колір, виходить дуже соковитим і розкриває дивовижні смакові особливості.

RATIONAL VarioSmoker ідеальне копчення Ваших продуктів RATIONAL VarioSmoker ідеальне копчення Ваших продуктів
05.09.2018

Забудьте про окрему коптильну печі, тому що RATIONAL пропонує простий та економний апарат для копчення VARIO SMOKER у пароконвектоматі. Завдяки йому Ви зможете одночасно готувати страви та коптити продукти.

Маленька професійна піч RATIONAL XS Маленька професійна піч RATIONAL XS
29.08.2018

Малометражна кухня – це не проблема! Вирішення: SelfCookingCenter XS – новий професійний пароконвектомат зменшеного формату, який зможе замінити 95% традиційного кухонного обладнання.

Велика економія з Rational – це реально! Велика економія з Rational – це реально!
31.07.2018

Як економити до 110 000 гривень на місяць у ресторанному бізнесі? Легко! За допомогою пароконвектомату Раціональ!

Яку серію Unox вибрати? Порівняння всіх серій пароконвектоматів Unox. Яку серію Unox вибрати? Порівняння всіх серій пароконвектоматів Unox.
28.08.2018

Головною відмінністю печей Unox серій Chef TOP (XEVC) та Baker TOP (XEBC) - у напрямних. Всі інші характеристики та параметри абсолютно однакові. У XEBC можна спокійно готувати стейки та картоплю фрі, а у XEVC випічку. У моделях Plus автоматичне меню однакове.

Як вибрати професійну м'ясорубку для ресторану чи магазину? Як вибрати професійну м'ясорубку для ресторану чи магазину?
28.08.2018

Електрична м'ясорубка є основним механічним обладнанням м'ясних, рибних чи птахів гольових цехів, які зазвичай входять до структури великих закладів. У невеликих ресторанах та кафе м'ясорубку розміщують на відповідному робочому місці.

Огляд посудомийних машин Krupps та Ozti Огляд посудомийних машин Krupps та Ozti
20.03.2017

Krupps і Ozti - це два найбільші виробники посудомийних машин, які дуже затребувані на сьогоднішній день. У статті розглядається технологічні особливості кожної посудомийки, у яких основні переваги.